DHL Express România inaugurează, sâmbătă, primul centru de expedieri situat într-un complex comercial, care va fi deschis şi în weekend, au anunţat, joi, reprezentanţi ai operatorului de curierat rapid.

Investiţia reprezintă un concept nou în curieratul expres din România, iar noul centru din Băneasa Shopping City va funcţiona în intervalul 10.00 – 22.00.

‘DHL caută în permanenţă soluţii inovatoare pentru clienţii săi, pentru a răspunde celor mai exigente cerinţe ale acestora. Sperăm ca noul centru de expedieri din incinta Băneasa Shopping City să ne aducă mai aproape de clienţii noştri şi să le menţină încrederea că DHL este partenerul de afaceri ideal când vine vorba de curierat expres’, arată Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România, într-un comunicat remis AGERPRES.

Această investiţie face parte dintr-un proces mai amplu planificat de DHL în 2013, prin care şi centrele de expedieri existente din ţară vor fi modernizate. Pe 3 iunie, în cadrul strategiei de modernizare a reţelei, a fost deschis, la Sibiu, DHL Servicepoint, situat în centrul oraşului, pentru a oferi o mai bună accesibilitate clienţilor.

Odată cu deschiderea DHL Servicepoint din Băneasa Shopping City, DHL Express lansează şi cardul de fidelitate DHL, prin care pot fi obţinute reduceri la fiecare expediere efectuată în ţară sau în străinătate.

DHL este lider la nivel global în trimiterile rapide şi a înregistrat venituri de 55 de miliarde de euro, în 2012.

 

Recomandările redacției