Diana Belbiţă s-a ales cu mâna ruptă în ringul Ultimate Fighting Championship

0
1065
Oct 18, 2019; Boston, MA, USA; Molly McCann (red) fights Diana Belbita (blue) in a flyweight bout during UFC Fight Night at the TD Garden. Mandatory Credit: Bob DeChiara-USA TODAY Sports

Diana Belbiţă a pierdut noaptea trecută în ringul UFC. „Prinţesa Războinică” s-a ales cu braţul rupt în lupta cu rusoaica Liana Jojua. Este a doua înfrângere suferită de românca de 24 de ani. Belbiţă le-a cerut scuze fanilor după meci.
„Probabil ştiţi deja, dar am pierdut lupta mea de aseară. Dar asta face parte din sport. Nu voi ceda, mă voi întoarce în curând. Eram într-o formă incredibilă pentru luptă, dar am făcut o mare greşeală.
Voi merge înapoi în România să petrec timpul cu familia. Şi voi mânca toată ciocolată pe care o găsesc. Eram într-o formă incredibilă pentru luptă, dar am făcut o mare greşeală. Îmi pare rău pentru asta. Îmi pare rău pentru că am dezamăgit pe toată lumea. Vreau să-i mulţumesc echipei mele incredibile. Ei au făcut o treabă grozavă. Vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. Mă voi întoarce curând”, a declarat Diana Belbiţă.
Sursa: mediafax.ro
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.