Dieciul va reprezenta Aradul în Finala Campionatului Munților Apuseni, de la Alba Iulia

0
346

Șase echipe au participat la Campionatul Munților Apuseni, faza pe județ, urmând ca echipele campioane să meargă la faza finala, de pe 11 august. La Alba Iulia, vor fi reprezentate județele Alba, Bihor, Hunedoara și Arad.
Pe terenul din Brazii, șase echipe din Țara Moților s-au aliniat la startul competiției. Primarul comunei, Nicușor Vesa, s-a implicat direct prin asigurarea tuturor condițiilor. Repriza a treia s-a întins până târziu în noapte.
Arbitrată de Sebastian Mako și Ciprian Pătroi, și supervizată de Andras Mako, competiția a avut următoarea desfășurare.
Grupa A
Brazii – Gurahonț 6-3, Brazii – Hălmagiu
3-1, Gurahonț – Hălmagiu 4-1
Clasament
1. Brazii 2 2 0 0 9-4 6 pct.
2. Gurahonț 2 1 0 1 7-7 3 pct.
3. Hălmagiu 2 0 0 2 2-7 0 pct.
Grupa B:
Dieci – Vârfurile 3-1, Dieci – Buteni 4-2, Vârfurile – Buteni 3-1
Clasament
1. Dieci 2 2 0 0 7-3 6 pct.
2. Vârfurile 2 1 0 1 4-4 3 pct.
3. Buteni 2 0 0 2 3-7 0 pct.
Finala: Brazii – Dieci 2-4
Prin urmare, echipa comunei Dieci va reprezenta județul Arad la finala Campionatului Munților Apuseni. Campionii din Țara Moților sunt: Teodor Dehelean, Fabian Bogdan, Alexandru Lupța, Flavius Bogdan, Iulius Bodea, Raul Lazăr, Ionuț Jurcuța, Voicu Galea.
Florin Bogdan (delegat Dieci): „Mulțumim AJF pentru aceste frumoase competiții de amatori ce înseamnă foarte mult pentru comunele județului. Se creează o emulație în rândul tinerilor și participăm cu bucurie alături de vecini și prieteni din alte comune. La Brazii a fost un turneu foarte reușit, organizat perfect de gazde, le mulțumim și lor pentru tot, ne-am simțit foarte bine, și, iată, am reușit să ne luăm revanșa în fața lor, după ce la Cupa Satelor ne-au luat fața – cum se zice – și au mers mai departe. Suntem mândri că vom reprezenta Aradul la Alba Iulia, vrem să credem că o vom face cu cinste și vrem chiar să câștigăm, dacă vom putea. La Liga a VI-a, Primăria a făcut eforturi mari și avem o bază materială bună, un gazon întreținut și alături de sponsorul local, Villa Betty, să încercăm să promovăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.