Diferență clară de pregătire și eșalon: Național Sebiș – ACS Poli Timișoara 0-4

0
186

Ionuț Popa și ai săi elevi de Liga 1 nu au avut milă de Național Sebiș într-un amical disputat ieri, pe arena „Crișana”. Fiindcă a demarat pregătirile încă din cea de-a patra zi a anului, efectuând inclusiv un cantonament la Poaiana Brașov, ACS Poli a fost clar peste adversarul de Liga a III-a, ce a parcurs, în această săpttămână, doar etapa reacomo­dării cu efortul. Chiar și fără Hăruț, Cânu sau Ciucur, timișorenii au fost autoritari pe malul Crișului Alb, cu toate că și gazdele au avut ocazii destul de bune de a rămâne în joc.
De altfel, sebișenii puteau des­chide rapid scorul, dar Enciu a luftat la centrarea lui Poștoarcă. Au marcat, în schimb, timișorenii după 11 minute de joc. Doman a pasat de pe stânga și Bîrnoi a făcut 0-1 cu un șut de la marginea careului ce a atins și bara din dreapta lui Poiană. Tot Enciu a fost prea lent la finalizare după o pasă a lui Săulescu și Neagu a blocat, pentru ca ACS-ul să nu ierte. În minutul 17, Drăghici a înscris cu capul după centrarea lui Bîrnoi. Nici Sz. Vereș nu a cadrat spațiu porții adverse, pentru ca replica „alb-violeților” să fie promtă, dar de data aceasta transversala
l-a salvat pe I. Poiană la șutul lui Doman.
La 4 minute de la reluarea părții secunde, nou-intratul Zaluschi nu a mai iertat direct dintr-o lovitură liberă. Susan putea înscrie și el din fază fixă, dar execuția sa a mers peste transversală. Cu 10 minute de final, elevii lui Ionuț Popa au realizat „pokerul” după o acțiune personală a lui Popovici. Atacantul dorit și de UTA în vară, a scăpat pe stânga și a marcat cu un șut puternic din colțul careului mare: transversală-gol!
Formații:
Sebiș: I. Poiană (46 Dagău) – Poștoarcă (76 Deliman), Basic (55 Pîslaru), Dumitrache, Siminic (76 Moise) – Sz. Vereș, Pintea (46 Ruță) – Săulescu (87 Covaci), Petculescu (55 Susan), Tătulea (62. Cl. Vereș) – Enciu (55 Ionică).
ACS Poli: Smaranda (30 Straton, 60 Curileac) – Străuț (75 Cochințu), Khanya (46 Melinte), Bocșan (46 Bouslimi), Neagu (35 Șeroni, 75 Murariu) – L. Oprea (46 Artean), Croitoru (46 Zaluschi) – Velcotă, Bîrnoi (46Vașvari), Doman (46 Popovici) – Drăghici (35 Kayondo, 72 Bîrnoi).
Arbitri: Tudor Jurcă – Florin Vesa, Sebastian Pantea
Următorul amical al sebișenilor se va disputa miercuri, la Ineu, în timp ce Popa își va vedea din nou la lucru jucătorii marți, pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.