Diferență clară de valoare: Sebiș – Lugoj 5-1

0
400

Echipa Sebișului pleca săptămâna trecută de la Criș învinsă cu 4-0 după un meci foarte slab, iar în această etapă elevii lui Cojocaru aveau nevoie de cele trei puncte pentru a spăla rușinea acelui rezultat. Pe stadionul „Crișana” sosea o echipă tânără a Lugojului, fără victorie până acum în acest sezon.
Gazdele s-au jucat cu ocaziile încă din primele minute, Enciu ratând chiar un penalty în minutul 11. Dar lugojenii nu au avut forța să răspundă, iar până la urmă în minutul 20 inevitabilul s-a produs și Ankomah a deschis scorul cu un șut lângă bară din careu. Enciu s-a răzbunat pentru ratare și a majorat diferența trei minute mai târziu după o recentrare a lui Pîslaru în urma unui corner bătut de Ruță. Scorul pauzei a fost 2-0, iar după jocul din prima repriză era clar că până la final se mai punea doar proble­ma scorului.
Trupa de pe Crișul Alb a ieșit ca din tun de la vestiare și după doar 10 minute din mitanul secund tabela arăta 4-0: Enciu a profitat de o eroare copilărească a portarului advers și a trimis în plasă din trei metri, iar Szekely a înscris cu capul dintr-o centrare a lui Petculescu.
La acest scor a intervenit o oarecare relaxare în jocul gazdelor și Ntouba Makongo a reușit să reducă din diferență după o acțiune bună a lui Sărăcin. Tabela a fost închisă de Cristian Onțel, care a înscris din 12 metri după o pasă a lui Pintea.
Victoria îi duce pe sebișeni pe locul 5, iar în etapa următoare vor înfunta pe FC Hunedoara în deplasare.
Formații:
Sebiș: Gakos – Pîslaru, Pintea, Dumitrache – Pop, Ruță (Petcu­lescu 54), Mărgărit (Susan 46), Goșa (Cl. Vereș 71) – Ankomah – Szekely, Enciu (Onțel 60).
Lugoj: Axinte – B. David, Săndescu, Precupanu, Kracunjel – Olariu (Carabaș 64), Jula (Ma­kongo 73), Mărmăneanu, Sărăcin (Mărgan 89) – Maier, Socaci (Rațiu 79).
Arbitri: Vlad Inoan (Florești – Cluj), Anghel Todea (Cluj), Claudiu Georgiu (Dej).
Observatori FRF: Doru Matei (Zalău), Mihai Țîră (Alba Iulia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.