Diferența de eșalon și-a spus cuvântul în Cupă: Piroș Security – Juniorul Satu Mare 2-6

0
153

FOTO: Ciprian Petcuț

Al doilea eșec stagional pentru Piroș Security a însemnat des­părțirea de actuala ediție a Cupei României. Omogenitatea superioară a divizionarei secunde, Juniorul Satu Mare, plus calitatea internaționalei Borodi, au pus nu mai puțin de 5 goluri între combatante în disputa de pe arena „Otto Greffner” din Șiria.
Totuși, elevele lui Gigi Cameniță pot acuza câteva ratări importante la 0-0 sau 0-1. „Dacă Lupei și Mellisa Olariu ar fi marcat în debutul meciului, poate altfel ar fi stat lucrurile. Sigur, era greu de crezut că puteam bate o formație ce e împreună de 4-5 ani și are și jucătoare de lot național în lot și azi a dat dovadă de pragmatism maxim, dar – oricum – meciul s-ar fi jucat până la final. Așa, însă, am pierdut clar și trebuie să ne mulțumim doar cu locul 2 promovabil în Liga I la primul nostru sezon de existență. În iarnă mai încercăm să ne întărim cu trei-patru jucătoare, în așa fel încât să fim și mai puternice la primăvară”, a spus Gigi Cameniță, antrenorul formației „alb-roșii”.
Revenind la partida in această dimineață, să spunem că ambele goluri ale gazdelor au fost opera proaspetei achiziții, Valentina Lupei. La oaspete, Borodi a înscris nu mai puțin de patru goluri pentru un scor final de 2-6.
Formații:
Piroș Security: Meszaroș – Doroti, Liheț, Porcescu Kolop – A. Balaș, Olariu, Mladin, Dobrea – Mihăilescu, Lupei. Au mai jucat: Bodnar și Muscă.
Juniorul: Ionescu – Rakos, Bai, Vidican, Frangolea – Szucs, Ilyes,  Marc,  Tătăran –  Borodi, Grad. Au mai jucat:Feier, Oşan.
Arbitri: Alex Gornic – Alina Mihoc, Sebastian Pantea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.