Digbeu revine la Sebiș, Neacșu dă Vâlcea pe liderul din C4

0
348

digbeuÎn ziua reunirii lotului, campioana toamnei în Liga a III-a (seria a IV-a) a oficializat ultimele mutări ale iernii. „Digbeu revine de la Chiajna, iar Mureșan întărește rândul jucătorilor sub 21 de ani. Din punctul nostru de vedere, avem un lot complet cu care ne putem atinge obiectivele acestui campionat”, a anunțat Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.
Ivorianul Dodo Digbeu revine pe malul Crișului Alb după o jumătate de an, timp în care a făcut tușa la Concordia Chiajna. Mijlocașul ofensiv de 24 de ani a trăit cele mai bune clipe ca fotbalist în tricoul UTA-ei în stagiunea 2009-2010, dar a avut prestații bune și campionatul trecut în culorile Na­ționalului. În vară, mirajul Ligii 1 l-a atras pe fotbalistul de culoare, însă acesta preferă să joace din nou constant și să încerce să promoveze cu sebișenii.
La Sebiș a sosit și un fundaș stânga văzut la un moment dat drept urmașul lui Răzvan Raț la naționala mare României.  Mădălin Mureșan a fost crescut de Universitatea Cluj, a și câștigat un titlul național de juniori în „alb-negru” și a mai evoluat în eșalonul trei la Fortuna Poiana Cîm­pina și Unirea Jucu. Dacă tânărul clujean îl convinge, Abrudean dublează astfel un post unde îl are ca primă opțiune pe Neacșu.
Apropo, acesta din urmă s-a antrenat cu CSM Râmnicu Vâlcea toată săptămâna trecută și părea că va rămâne în curtea divizionarei secunde, mai ales că domiciliază exact în orașul din Zăvoi. Dar, fundașul stânga s-a prezentat la reunirea sebișenilor, cu care ar dori să promoveze pe scena eșalonului secund. „E împrumutat la noi de la Salonta, nu s-a pus niciodată problema să plece. A văzut că este apreciat la Sebiș, că e jucător de bază pentru noi, pe care voi conta cu siguranță și în retur. A fost la reunire, ca de fapt și restul jucătorilor din lot. Nu am avut absențe, doar întârzierea lui Dicu”, a precizat „Știli” Abrudean.
Pe lângă Mădălin Mureșan, tehnicianul liderului din C4 îi mai testează și pe mijlocașii centrali Jichici (ex. Ghiroda) și Radu (ex. Giarmata).
Sebișenii au programat câte un antrenament în fiecare zi, iar vineri, și un prim joc în familie. De pe 28 ianuarie, „alb-albaștrii” se mută în Ungaria, la Bekes, pentru cantonamentul de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.