digbeuDeși nu a putut efectua stagiul de pregătire centralizat din Ungaria alături de echipă, din cauza lipsei vizei și a rămas să se pregătească cu „satelitul” Chiajnei, Dodo Digbeu a fost unul dintre fotbaliștii care au mai mișcat ceva la amicalul pierdut cu 8-0 la Timișoara. Ivorianul oricum era cunoscut din stagiunea precedentă, când a dat randament al Sebiș, drept pentru care, de această dată, conducerea clubului i-a oferit un contract pe termen mai lung. „E fotbalistul nostru până în 2018. Dodo e foarte apreciat la Sebiș, de staff, conducere și suporteri, din toate punctele de vedere. Pe lângă calitățile fotba­listice, are și un caracter bun”, a precizat Adrian Abrudean.
Înțelegerea dintre Digbeu și liderul din C4 ar fi trebuit parafată mai repede, dar analizele nu i-au ieșit prea bine în primă fază. Repetate la Arad, acestea s-au dovedit bune, astfel că fostul fotbalist al CFR-ului clujean și UTA-ei va fi una dintre „armele” în lupta pentru promovare a Naționalului. În schimb, achiziția lui Ninenl Corco­veanu, un alt mijlocaș, dar cu valențe defensive, rămâne încă în aer.
Sebișenii au inclus în programul de amicale și o întâlnire cu Lunca Teuz Cermei. Aceasta va avea loc în această dimineață pe terenul din Dezna, divizionara a patra fiind în cantonament la Moneasa până la finalul săptămânii. Sâmbătă, gruparea de pe Crișul Alb joacă la Oșorhei cu divizionara a treia orădeană.

Recomandările redacției