DIICOT a destructurat o grupare de traficanți de droguri! Inculpații au comercializat canabis, MDMA și cocaină în Arad

1
568

Lovitură dată de DIICOT! Trei bărbați au fost prinși comercializând mai multe tipuri de droguri în municipiile Arad și Timișoara. Acum, sunt în arest preventiv, dosarul fiind instrumentat de DIICOT – Structura Centrală.

În data de 06.05.2019,  procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  N.S.I, L.A.S. și M.D., pentru săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații N.S.I, L.A.S. și M.D. au achiziționat cantități importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiul Arad și pe raza județului Timiș, obținând astfel importante beneficii materiale.

În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, inculpații au fost surprinși în timp ce vindeau cantitățile de 1 kilogram de canabis si 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20.000 lei, respectiv 1510 grame cannabis si 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro.

În data de 05.05.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală  împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului municipiul Arad și municipiului Timișoara, ocazie cu care au fost identificate și ridicate 2,5 kilograme de canabis, 20 de grame de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 lei.

Ulterior, în data de 06.06.2019, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Tehnic și Criminalistic D.I.I.C.O.T. și IPJ Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.