Dimitrie Muscă șterge pe jos cu Oros și Cîțu: „Chiar vă bateți joc?“; „Pe Cîțu nu-l interesează de agricultură!“

0
18903

Crescătorii de suine se află într-o situație din ce în ce mai dificilă din cauza extinderii pestei porcine africane, pe fondul lipsei de măsuri concrete ale autorităților. Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din România, acuză lipsa de reacție a instituțiilor și oficialilor care se ocupă de sectorul agricol, trimițând un mesaj dur la adresa ministrului agriculturii, Adrian Oros.

În emisiunea „Agricultura la Raport”, Dimitrie Muscă a relatat o întrevedere cu ministrul agriculturii în care i-a transmis acestuia nemulțumirile legate de activitatea șefului MADR. Răspunsul lui Oros, însă nu a fost pe placul fermierului arădean.

„Eu am fost în urmă cu vreo două luni în Aula Academiei de Științe Agricole, am fost inclusiv la Academia Română. La Academia de Științe Agricole și Silvice a fost și ministrul agriculturii, am avut o întâlnire și i-am spus: „Domnule ministru, chiar vă bateți joc! N-ai făcut nimic pentru agricultura românească, pentru zootehnie. Eram o sută de oameni în Academie. Știți ce răspuns am primit? Răspunsul ministrului a fost de maniera că nu este el de vină, că de vină ar fi și cei de la ANSVSA și Poliția și Ministerul Mediului și toată lumea. Acesta a fost răspunsul unui ministru. Păi domnule ministru, când te duci în Guvern și vă întâlniți toți miniștrii, nu sunteți pe fază să discutați, să decidă măcar prim-ministrul? Este posibil așa ceva? Nu-i interesează! Pe premierul Cîțu nu-l interesează de agricultură. L-ați văzut vreodată să discute ceva legat de agricultură? Nu, nici măcar din greșeală. Ba mai mult, pentru că Oros este în echipa lui Orban, chiar a fost pedepsit și el și fermierii”, a spus Dimitrie Muscă pentru AGRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.