Principala miză a politicienilor care guvernează această țară o reprezintă ciolanul. Doar nu credeți că le pasă, câtuși de puțin, de popor. Ciolanul este principala lor țintă.

Este rușinos ce se întâmplă în țara asta: politicienii de la București fac teatru și circ, iar noi ne uităm prostiți la ei. Ce au făcut, ce nu au făcut, ce ar fi vrut să facă sau ce vor face… Lupta internă nu a făcut altceva decât să distrugă un partid istoric ca PNL-ul. O parte de vină o are și domnul președinte Iohannis, care ar fi trebuit să intervină, să nu lase pe iresponsabilii aceștia, care se circăreau după ciolan, mă refer la cei doi cărora nici nu vreau să le mai amintesc numele.

Pe de altă parte, realitatea ne lovește crunt: zilnic mor oameni bătrâni, tineri, copii, iar ei mai ies la declarații pe la mai toate posturile de televiziune. Mă mir că nu le crapă obrazul de rușine!

PNL-iștii nici nu ar trebui să preia guvernarea, deoarece scorul mai mare a fost la PSD. Aceștia din urmă, însă întotdeauna au umblat cu șmecherii urâte. Au votat, de exemplu, mărirea pensiilor cu 40%, dar au ieșit imediat după aceea de la guvernare. Au aruncat practic în cârca celor de la PNL această povară. Așa că nici PSD-ul nu este departe de USR.

Așa că ăștia sunt politicienii noștri. Să nu credeți că este vreunul pe care să îl doară cu adevărat de popor. Ne facem iluzii dacă am putea crede vreodată așa ceva.

Cu toții am văzut că nu sunt medicamente, spitalele sunt arhipline, facturile la energie electrică și gaz au explodat. Oare cum pot trece printre oameni politicienii noștri?

Pentru a ajunge politician trebuie să îndeplinești anumite cerințe, să ai niște calități, de care nu are rost să vorbim, doar ne uităm și noi la televizor.

Mai nou, am văzut tot felul de scheme de ale lor cum să facă Guvernul. Țara asta nu mai este guvernată demult. Am văzut tot felul de măscărici. Desemnarea a fost, din nou, a președintelui Iohannis, care l-a dorit ca premier pe generalul Nicolae Ciucă. Nu știm ce susținere are din partea PSD-ului, că ăștia sunt șmecheri ca de obicei. USR-iștii trebuie trimiși la plimbare. Este un partid cu oameni vai și amar, iar AUR-ul nu are rost să mai vorbim despre ei.

Așadar, până la urmă se pare că va fi așa cum o spun de foarte mult timp, încă de anul trecut, după alegeri: de guvernat această țară o va face PNL cu PSD. Dar, știți: bine ar fi să fie mai multe ciolane, că încă unul singur nu este de ajuns.

Ne-am bucura să avem și noi un guvern stabil. Să dea Domnul!

Recomandările redacției