De foarte multe ori, femeile ajung ținta amenințărilor și agresiunilor, toate acestea fiind făcute tocmai de cei cu care aleg să își petreacă viața. Așa este și cazul unei femei din Șiria care, pentru că a ales să iubească o persoană mult prea geloasă, a trag o sperietură imensă după ce acesta a avut ultima criză de gelozie.

Așadar, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați de o femeie din Șiria, despre faptul că, în ziua de 11 august a.c., concubinul acesteia (un bărbat de 41 de ani, din Șiria), pe fondul geloziei a intrat cu forța într-un imobil de pe raza localității, a lovit-o și i-a spart telefonul mobil.

Până aici lucrurile au fost totuși destul de liniștite, acesta aruncându-și nervii pe diferite obiecte. Problema a fost după, când bărbatul a reunțat să se mai răzbune pe obiecte și a trecut la ea. Bărbatul a spart un geam din care a luat un ciob de sticlă și a început să își amenințe concubina cu moartea, orbit de gelozie și fără să se mai gândească rațional la ceea ce face.

Pentru acestea, polițiștii s-au prezentat la domiciliul celor doi și bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, loviri și alte violențe și amenințare.

Recomandările redacției