Din cele trei meciuri în Liga Elitelor, doar UTA U16 a reușit să câștige în acest sfârșit de săptămână

0
304

Echipa U16 a Academiei UTA s-a deplasat în această sâmbătă la Ineu, pentru partida din etapa a șasea a Ligii Elitelor U16. După victoria la scor din etapa trecută, trupa antrenată de Sorin Botiș a câștigat și meciul cu ACS ABC Ineu cu un clar 5-2. Nu mai puțin de patru goluri a reușit să marcheze Bădău Vlad, dar și Nica Adelin s-a trecut pe lista marcatorilor. După rezultatele din ultimele etape, roș-albii așteaptă derby-ul cu Politehnica Timișoara cu un moral ridicat. Meciul va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 10, anunță UTA pe site-ul oficial.

Arădenii au abordat partida de azi cu următorul unsprezece: Egeto – Mocriș, Murgu, Purdescu, Pârvănescu, Nica, Bercea, Curtuiuș, Bădău, Blaga, Busu.

Au mai jucat: Roman, Olăroiu, Neag și Roșu.

 

La Cluj, echipa U19 a Academiei UTA a pierdut în fața celor de la Universitatea Cluj. După ce la pauză scorul era 0-0, arădenii au ratat ocazii clare de a marca și părea că golul plutește în aer. Nu a fost să fie așa, iar gazdele s-au impus cu 2-0. Trio-ul Dinu Donca – Adi Ungur – Mihai Petcuț a ales să înceapă partida de astăzi cu următorii: Blaga – Kiss, Bortiș, Opriș, Bota, Codrea, Sarkozi, Botoroagă, Borcea, Domide, Lingurar.

Au mai jucat: Călin și Temian.

Duminica viitoare, de la ora 12, UTA U19 joacă cu o altă echipă din Cluj. La Arad sosesc cei de la CFR.

 

Nici elevii lui Bogdan Oneț nu au reușit să vină cu puncte de la Cluj. Universitatea Cluj a învins pe UTA și în meciul din Liga Elitelor U17, cu același scor, 2-0.

UTA U17: Malița – Istfan, Vermeșan, Anisorac, Pașcalău, Ronai, Iurasciuc, Popa, Aslău, Bokse, Funkenhauzer.

Au mai jucat: Morar, Covaci, Caia, Novac

Duminică, 3 octombrie, de la ora 14, arădenii primesc vizita celor de la CFR Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.