Din ciclul „Fumatul dăunează grav guvernării” S-a lămurit de ce îi merge României prost: premierul FUMEAZĂ, criminalul !

0
885

Da, acum s-a aflat, în sfârșit, de ce toate merg prost în România: știți, dragi români, că premierul Ludovic Orban FUMEAZĂ ? Mai rău, chiar unii dintre miniștrii săi fac același lucru, trag din țigare! Bravos, musiu, ai ajuns precum bietul Spiridon, șicanat și traumatizat de către stăpânul său, Titircă Inimă Rea: „Măă! al dracului rumân şi jupânul nostru! Bine l-a botezat cine l-a botezat „Titircă Inimă-Rea”. Ce are el cu mine? Zău! Biata cocoană şi cu nea Chiriac! Cu ei mai am noroc, ei mai mă scapă de afurisitul, că despre partea lui Jupân Titircă Inimă-Rea, halal să fie de oasele mele! m-ar cotonogi. Ieri săptămâna, când s-a întors de la grădină cu cocoanele, m-a găsit deştept: „Bravos, musiu Spiridoane! zice, nu te-ai culcat pân-acuma; mâine dimineaţă jupânul săracul să deschiză prăvălia; ai stat pân-acuma să bei la tutun, ‘ai? – Nu jupâne, zic, da’ dacă nu mi-e somn. -Nu ţi-e somn, ‘ai? stai că-ţi fac eu ţie poftă de culcat!”… Bietul nea Chiriac m-a scăpat, că luase pe sfântul Niculae din cui… Ieri seară m-a găsit dormind: „Bravos, musiu Spiridoane! zice; dormi, ce-ţi mai pasă! tutun ai tras destul, acum te-ai pus să tragi la aghioase; trai, neneaco, cu banii băbachii! – Nu, jupâne, da’ dacă mi-a fost somn, zic. – Somn, ‘ai? Te trage traiul îl bun la somn! (Auzi, cu sfântul Niculae trai bun, cădea-i-ar bunul pe inimă lui jupânul!) Tragi la somn? Stai că am eu leac să-ţi tai de piroteală.” Şi mi-a şi pus mâna-n păr. Dacă nu era cocoana să sară pentru mine tocmai la apropot, mă rupea, că nu-ş’ ce-avea, era turbat rău de tot (s-aude zgomot). Auliu! Vine! (stinge repede ţigara cu degetele şi o bagă în buzunar.)
Nu cred că mai e cazul să spun cine e Titircă Inimă Rea și ce îi pregătește bietului Spiridon Ludovic, pentru că fumează și pentru că traiul bun l-a tras la somn, în timp cel, sireacul, trebuie să gestioneze de unul singur Covidul, să anunțe ce nu trebuie să facă românii în stare de urgență și de alertă, să închidă prăvăliile. Unde mai pui că și opoziția pune paie pe foc, arătând că nimeni nu are dreptul de a „manca” de la lupta împotriva „leprelor”, care, în loc să se ocupe de problemele stringente ale națiunii, își permit să sărbătorească ziua de naștere a lui Spiridon, bând și fumând ca niște nesimțiți.Păi, nu are dreptate președintele CJ Neamț Ionel Arsene? Manifestul său este unul cutremurător, aducându-ne aminte că Ștefan cel Mare nu a pus țigare în gură: „CÂT VĂ MAI RABDĂ PĂMÂNTUL LEPRELOR??!!În vreme ce românii sunt amendați și trăiesc sub restricțiile Stării de Alertă, peneliștii se relaxează și sărbătoresc dezastrele Guvernului Orban! Este cinic să deschizi șampania sau să savurezi un trabuc la un pahar de whisky, când ai atât de multe catastrofe guvernamentale!Leprelor, nu vă mai rabdă pământul. În curând o să dați socoteală în fața românilor! ”
Halucinant, avem un premier care FUMEAZĂ ! Or, este limpede ca apa de izvor: cine fumează știe să tragă în piept! Nu e clar că Spiridon, pardon Ludovic, ne trage în piept?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.