biciclistiZi neagră pentru biciclişti. Doi dintre ei au ajuns la Unitatea de Primiri a Urgenţelor după ce au fost implicaţi în accidente rutiere. Din primele cercetări se pare că în ambele cazuri neatenţia bicicliştilor a stat la baza producerii accidentelor.
Primul accident s-a produs în apropiere de localitatea Turnu.
„Pe DN-7B, în afara localităţii Turnu, a avut loc un accident rutier în urma căruia a fost accidentat grav un bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Nissan, din direcţia Turnu spre Arad, V. Jozsef de 39 ani, a surprins şi accidentat grav pe V. Valeriu de 39 ani, din Arad, care în calitate de biciclist nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Poliţiştii continuă cercetările”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Al doilea accident s-a produs în municipiu, mai exact în zona pieţei Gării. Din primele verificări ale poliţiştilor se pare că un şofer care mergea dinspre Podgoria spre Calea Aurel Vlaicu nu a mai putut să evite impactul cu un biciclist de 60 de ani care a schimbat direcţia de mers fără să se asigure. Acesta a fost atins de maşină şi a fost accidentat uşor.
Ambii biciclişti au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Recomandările redacției