Carrie_Fisher_Mark_HamillAu captivat imaginaţia a milioane de fani şi au inspirat numeroase aventuri. Carrie Fisher şi Mark Hamill, eroii trilogiei iniţiale Star Wars, se pregătesc să apară din nou pe ecrane. Cu puţin ajutor…

În ciuda succesului fulminant din anii ’70, timpul nu a fost milostiv cu ei. Carrie Fisher (Prinţesa Leia), s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, s-a tratat cu electroşocuri pentru a scăpa de depresie şi a sfârşit recent prin a se face de râs pe un vas de croazieră.

Mark Hamill (Luke Skywalker) nu a fost ocolit nici el de efectul trecerii anilor, actorul acumulând şi el câteva kilograme şi nişte riduri.

Producătorii Star Wars vor să-i readucă pe ecrane, însă primii paşi sunt sportul şi dieta. Ei le-au oferit starurilor cei mai buni nutriţionişti şi antrenori, pentru a-i pregăti cum se cuvine de filmul pe care urmează să-l realizeze în 2015.

O sursă din anturajul acestora a declarat: „Mark şi Carrie trebuie să revină cât mai aproape de imaginea filmelor originale, pe cât posibil. Producătorii sunt hotărâţi să-i ajute, iar bugetul impresionant înseamnă că nu va fi precupeţit niciun efort în acest sens”.

Judecând după fotografia actuală a celor doi, rămâne de văzut cine va câştiga lupta finală: Hollywood-ul sau Mama Natură?

 

Sursa: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției