Doar două etape a șchiopătat Progresul Pecica și odată cu vizita celor de la Filiași
și-a regăsit pofta de fotbal și de goluri pierdute în repriza a doua a partidei de la Sebiș. Stafful tehnic al „galben-albaștrilor” a și rezolvat, în mare măsură, problemele de ordin fizic al lui Arsene et. comp., iar rezultatul îi duce din nou pe locul 2 pe cei de la Progresul. Dan Puie, cu o „triplă” și Sergiu Popa au fost marcatorii golurilor într-o zi, totuși, tristă la Pecica. Trupul neînsuflețit al lui Dan Ristin a fost găsit la doar câteva sute de metri de arena „Pădurice”, la capul podului dintre Sâmpetru German și Pecica, drept pentru care s-a ținut un minut de reculegere în memoria fostului președinte al lui VI-FE. Printre cei mai emoționați a fost Cristi Pilan, directorul sportiv al pecicanilor, fost colaborator al lui Ristin la Felnac, dar și bun prieten cu acesta.
Cum s-au marcat golurile:
1-0 (min. 13): Puie urmărește o minge în careu și înscrie plasat din 10 metri
2-0 (min. 22): Acțiune personală a lui Puie, driblează doi adversari și marchează simplu din 7 metri
3-0 (min. 64): Un doi Bozian – Puie, ultimul realizează „tripla” din 10 metri, cu poarta goală
4-0 (min. 87): Centrare a lui Aldan din corner, Sergiu Popa înscrie cu capul
Formații:
Pecica: Gârlea – Ilan, Țugulescu, Wild, Aldan – Tamaș, Arsene – Mager (77 Szekely), Bozian (88 Moraru), Tiric – Puie (80 S. Popa). Antrenor: Dan Stupar.
Filiași: Munteanu – Almic (40 Baciu), Moț, Vulpe (78 Ghenghină), Crușoveanu – Calu, Lupu – Kovari, Crețu, Ștefan – Ghighi­licea.
Antrenor: Gigi Ciurea
Arbitri: Rareș Moca (Cluj Napoca) – Marius Matica (Oradea), Ludovic Zifceac (Aleșd)
Observatori FRF: Ioan Mureșan, Florin Mierea (ambii Timișoara)

Recomandările redacției