retterÎn mod normal, după promovarea UTA-ei, județul Arad ar trebui să alinieze două echipe la startul stagiunii următoare în eșalonul secund. Deocamdată, însă, cel puțin bugetul celor de la Șoimii Pâncota este în aer sau asta susține președintele clubului, Pavel Piroș.
Acesta mai știa că oamenii cu putere de decizie în orașul din Podgorie se vor întâlni marți, însă conform primarului Iosif  Retter nu s-a întâmplat nimic deosebit ieri. „Vom tranșa această problemă în curând, iar apoi voi spune mai multe despre cei care încearcă să blocheze unele lucruri și voi dezvălui și motivul pentru care o fac. Un singur lucru vă spun, orașul Pâncota are resurse pentru a susține  activitatea echipei și în campionatul următor de Liga a II-a. Mai departe, despre intențiile dom­- nului Piroș nu știu. Nu am mai vorbit cu dânsul față în față de la meciul cu Caransebeșul”, ne-a mărturisit Retter.
Așadar, totul pare în stand-by în curtea „șoimilor”. Cei mai afectați par a fi fotbaliștii, care nu știu încotro s-o apuce, mai ales că așteaptă să-și regleze conturile cu gruparea „alb-neagră” și din punct de vedere financiar. Suntem în luna iunie, iar Dragalina et. comp. nu și-au primit încă salariile nici pe luna martie.

Recomandările redacției