Din primăvară, arădenii vor putea călători cu 45 de euro spre Italia

0
945

După cum spuneam în ziarul nostru acum o lună, arădenii vor beneficia în sfârșit, de curse regulate cu Italia, de pe Aeroportul Arad.  

O companie aeriană, va efectua zboruri săptămânale,  de pe mai multe aeroporturi din Italia spre orașe din Europa. Printre destinațiile alese se află și Aradul.

Astfel, de la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, arădenii vor avea posibilitatea, să calălătorească din Arad spre Italia cu avionul, săptămânal. Vor fi două curse pe săptămână între Arad şi Forlì, un aeroport din Peninsulă. Zborurile se vor face  cu avioane Boeing 737 cu  130 de locuri.  O cursă Arad- Forlì sau Forlì –Arad, va costa 45 de euro.

„Au fost definite acordurile care vor aduce o nouă companie aeriană pe aeroportul Trapani Birgi. Acestea este  Lumiwings, care va lega Vincenzo Florio de Forlì, din 28 martie, și din prima săptămână a lunii iunie Santorini, Rodos și Heraklion (Creta), în Grecia. Datorită acestei companii, va exista și posibilitatea de a ajunge în  România pe Aeroportul din Arad,  din Trapani cu un zbor de legătură din Forlì“, anunță operatorul aeroportului din Trapani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.