Din seria: „ce fac unii angajați, pe bani publici“: un director de primărie este spălat pe picioare de o angajată, în birou

0
772

O fotografie în care apare un director din cadrul Primăriei Târgu Jiu a stârnit un val de controverse în spațiul online. Ipostaza în care a fost surprins este când o angajată pare că-l spală pe picioare, chiar în biroul acestuia.

În fotografie, este directorul Direcției de Patrimoniu cu un picior într-un lighean și celălalt pe genunchii femeii de serviciu. Pe masă, se văd chiar și o sticluță de ojă și acetonă, ca și când directorul s-ar pregăti pentru pedichiură. Posibil ca în „ședință“ și angajata să își facă manichiura.

Întrebat de jurnaliști de această ipostază, directorul a explicat că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani. Angajata din imagine ar fi vrut să-i bandajeze piciorul, după ce l-ar fi luxat la un meci de fotbal, iar în lighean era gheață.

Directorul, care a mai fost cercetat de Comisia de Disciplină de două ori în doi ani, va da din nou explicații după acest scandal. Ultima dată, a luat acasă câțiva angajați să-i cosească iarba din curte, în timpul programului de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.