Din vară, nunțile vor fi cu lăutari și asistente medicale

0
25274

De la 1 iunie, arădenii care vor să se căsătorească, vor putea face petrecere de nuntă fără a le fi limitat numărul de invitați.  Autorităţile au anunţat că  organizarea petrecerilor  ar putea fi posibilă, dar cu câteva condiţii.  Pe lângă lăutari, la orice nuntă ar putea fi nevoie şi de o asistentă medicală, care va  testa invitaţii. Asta în cazul în care  nu sunt vaccinaţi. Mulți organizatori de nunţi spun că vor băga în oferte și preţurile  pentru kit-urile de testare

Mii de cupluri si-au anulat nunțile de la debutul pandemiei din cauza restricțiilor impuse. De la 1 iunie ar putea fi organizate rând pe rând, toate aceste evenimente anulate.  Atât mirii, cât și invitații, trebuie să știe, încă de pe acum, că petrecerea de nuntă nu va putea să se desfășoare la fel ca în anii trecuți. Una dintre veștile bune, este aceea că nunta nu va mai limitată de un număr strict de persoane iar mirii nu vor fi nevoiți să aleagă între invitați.

Pe lângă lăutari, mirii vor trebui însă să invite  și o asistentă medicală pentru recoltarea probelor biologice, accesul invitaților la petrecere fiind condiționat de un test Covid-19 negativ ori de a prezenta dovada vaccinării.

Este posibil ca pe lângă cei vaccinaţi să participe şi persoane nevaccinate. Acestea vor fi obligate să se testeze la nuntă.

Dacă înainte de pandemie, mulți miri aduceau două fete drăguțe care așteptau invitații la intrare, din vară, la intrarea în restaurant vor aștepta asistentele.

Antreprenorii din domeniu anticipează costuri mult mai mari pentru organizarea nunţii în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.