Dinamo a anunţat despărţirea de Mircea Rednic. Clubul dă vina pe antrenor într-un comunicat oficial postat pe Facebook. Rednic
s-ar fi făcut vinovat, în opinia oamenilor lui Negoiţă, de performanţele slabe din acest sezon.
„Bucureşti, 3 iunie 2019. FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019. Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dincolo de rezultate, FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ştefan cel Mare. Noua conducere tehnică a echipei va fi anunţată prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro”, a transmis, ieri, conducerea prin intermediul paginii de Facebook.
Totuşi, rămân multe semne de întrebare în privinţa lui Rednic, care obţinuse o majorare a bugetului pentru noul sezon. Fostul antrenor a reacţionat: „Decizia i-a aparţinut lui Ionuţ Negoiţă, nu a fost o înţelegere amiabilă. Am aflat astăzi, la o întâlnire cu Bogdan Bălănescu (n.r. director general la Dinamo) în care mi s-a comunicat. Eu nu am avut nicio discuţie cu Ionuţ Negoiţă. Bogdan mi-a transmis că Negoiţă nu mai doreşte să continuăm, pentru că nu este mulţumit de locul ocupat în clasament la finalul sezonului.
Eu mă întâlneam cu Bălănescu să facem strategia pentru sezonul viitor şi, surpriză, surpriză!, mi s-a comunicat acest lucru”, a declarat Mircea Rednic, pentru Telekom Sport, la câteva ore de la plecarea din „Ştefan cel Mare”

Recomandările redacției