Dinamo are șase jucători testați pozitiv. Barajul pentru Liga 1, într-o singură manşă

0
482

Dinamo este grav afectată de pandemie, șase dintre jucătorii echipei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Meciurile programate pentru această săptămână cu Chindia au fost amânate. Din această cauză acest sezon se ma încheia mult mai târziu. LPF a confirmat situația de la Dinamo, iar următoarele două meciuri ale lui Dinamo vor fi amânate, astfel că data de finalizare a play-out-ului va fi extinsă.

Șase jucători de la Dinamo testaţi pozitiv în primă fază. Oamenii reiau testele la o altă clinică pentru a vedea dacă se confirmă sau se infirmă. Vom avea rezultatul mâine, asta înseamnă că meciul din această seară cu Chindia şi probabil cel din weekend vor fi amânate. Dacă se confirmă testările pozitive, în 5 zile se retestează 00.30 Şi vedem ce rezultat va fi acolo. La prima vedere trebuie să extindem data de finalizare a play-out-lui. Probabil că lucrul acesta va avea un impact şi pe meciul de baraj. În sensul de a se disputa într-o singură manşă. Sunt scenarii pe care lucrăm şi probabil până la sfârşitul zilei vom avea mai multe informaţii“, a declarat Justin Ştefan, pentru Mediafax.ro

S-ar putea ca Dinamo să obțină un meci în plus dacă va câştiga la Comisia de Disciplină duelul cu FCSB. Dinamo solicită să joace în finala Cupei României, deoarece FCSB s-a folosit de Andrei Vlad, deşi trebuia să fie suspendat la partida tur.

A rămas în pronunţare Comisia pe partea asta de disciplină, vedem. Cred că acum nici nu ştiu dacă îşi mai doresc să mai joace finala Cupei. Sunt şi ghinionişti, e uşor să cauţi vinovaţi, se putea întâmpla oricui. Mai degrabă vorbim de o răspândire comunitară şi e greu să o controlezi“, a mai spus Justin Ştefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.