Chiar la intrarea în cantonament pe plan local, Național Sebiș a reușit să-și mărească efectivul cu doi tineri interesanți. Fundașul Giuga și mijlocașul Pop i-au convins deja pe Călin Cojocaru și Cosmin Merșca de calitățile lor și le vor face o concurență serioasă celorlalți juniori din rândul jucătorilor de câmp, respectiv Poștoarcă, Rugină, Cl. Vereș, Tătulea și Deliman.
Petre Giuga e campion național cu Dinamo Under 19, făcând parte din echipa ce a bătut-o pe UTA în semifinalele Ligii Elitelor și apoi a câștigat finala cu Viitorul Constanța. Are 19 ani, iar postul său de bază este cel de fundaș central. Adrian Pop e născut în anul 2000 și e produs al fotbalului bistrițean. Poate juca oriunde pe banda dreaptă, fundaș sau mijlocaș și e cumnatul unui cunoscut fotbalist român, dinamovistul Paul Anton. „Au calitate și potențial, ne-au câștigat rapid încrederea și-i vom legitima. Mă bucur că, pe lângă cei doi portari, Poiană și Dagău, avem 6-7 juniori cam de același nivel, care vor ajuta cu siguranță echipa în retur”, spune managerul Călin Cojocaru.
Sebișenii sunt de 6 zile în cantonament pe plan local, împărțindu-și antrenamentele între dealurile Zărandului (zona Prăjești), sala de forță și terenul „Crișana”. Absolut toți fotbaliștii din lot sunt apți de efort, iar sâmbătă pun capăt stagiului de pregătire cu un amical împotriva divizionarei a patra, Unirea Sântana.

Recomandările redacției