Dinţi strâmbi? Zâmbeşte:exista aparatul dentar invizibil!

0
334

dantura-carlig

Un nou concept în materie de estetică facială de ultimă generație, care combină cele mai moderne tratamente ortodontice invizibile cu tehnici noi anti-ageing, a ajuns în România! Este vorba despre o formulă integrată ce are în vedere atât funcționalitatea feței (masticație, deglutiție, articulație), cât și aspectul general al acesteia.

Invisalign este un tratament ortodontic de ultimă generație inventat în Statele Unite, ce constă într-un șir de aparate transparente, mobile și eficiente, ce tratează aproape orice malpoziție de dinți, fără a avea vreo componentă metalică (brackeţi, arcuri etc). Față de alte tipuri de aparate convenționale, avantajul Invisalign este că nu afectează viața socială, fiind complet invizibil, ușor de igienizat și foarte comod de purtat. Dinții inegali și incorect poziționați pot fi acum corectați în cel mai modern și eficient mod, printr-o metodă personalizată, computerizată, sigură și confortabilă, ale cărui componente sunt aprobate de Food and Drugs Administration, FDA, ceea ce înseamnă că sunt sigure, eficiente și nici nu produc alergii.

Cum funcționează

Un sistem de gutiere invizibil, confortabil, dar eficient, îndreaptă dinții. Aparatul este format din elemente de plastic transparent (gutiere), care îndreaptă dinții gradual, aplicând o forță controlată și constantă asupra lor, până se aliniază așa cum trebuie. În decursul tratamentului pacientul poartă mai multe seturi de alignere, pe care le schimbă singur odată la 2 săptămâni, până când dinţii vor fi perfect aliniați. Avantaj net: consultațiile la medicul specialist sunt mult mai rare.

Alt atu: aparatul este transparent, deci estetic, este confortabil și se poate îndepărta cu ușurință pentru a lua masa sau pentru igiena dentară. „După ce te-ai spălat pe dinți, îl pui la loc și tratamentul merge înainte, fără a fi obligat să vii la cabinet pentru acest lucru”, explică dr. dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont.

Invisalign poate fi folosit la orice vârstă, dar numai în condiţiile în care toti dintii sunt erupti. Pot folosi Invisalign şi adulţii până la vârsta de 60-70 de ani.

SURSA: http://www.libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.