Dinu Maghici a lansat Şcoala de Fotbal Tetra Brazil

0
254

Inaugurarea primei școli bra­ziliene de fotbal din România s-a bucurat de un real succes în rândul copiilor de la Viitorul Arad, cei care au participat, miercuri după-amiaza, la primul antrenament desfăşurat pe terenul din Sânleani.
Pe acorduri de samba, Dinu Maghici, care deţine franciza pentru România a Școlii Tetra Brazil, a condus un antrenament specific conceptului brazilian despre fotbal, la care copiii au răspuns cu atenţie şi curiozitate. În viitorul apropiat, Maghici va efectua antrenamentele la Arad, doar inaugurarea având loc la Sânleani. La sfâşitul programului, copiii au primit o diplomă de participare, iar Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită cu tort şi suc.
Tetra Brazil se adresează copiilor în vârsta de la 5 la 18 ani, atât celor care sunt legitimaţi la diferite cluburi, cât şi celor care doresc doar să se bucure de mişcare. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0749145592 sau 0774436486.  Lămuriri se mai pot obţine şi accesând siteul rom.challengersports.com/aradcity.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.