Dinu Maghici e noul antrenor al Frontierei Curtici; „Serios și dornic de muncă”

0
280

maghici1După despărțirea de Dorel Mutică și refuzul lui Lucian Ciba care a ales Pecica, Frontiera Curtici s-a orientat spre alți antrenori. În „cărți” pentru preluarea echipei de la Graniță au fost Leo Pința, Costel Filipaș sau Flavius Moisă, însă, în cele din urmă, antrenor a fost desemnat Dinu Maghici, care a îmbrăcat tricoul Frontierei în Liga a III-a.
„E tânăr, serios, dornic de muncă și afirmare, calități suficiente deocamdată pentru noi. Având și o experiență în fotbalul englez, suntem siguri că știe și meserie, așa că ne punem toată încrederea în el. Obiectivul sezonul e clasarea pe unul din primele 6 locuri în Liga a IV-a”, ne-a mărturisit Mihai Sârbuț, președintele Frontierei.
Maghici, care mai pregătește grupa 2004 de la Viitorul Arad, a condus, ieri, primul antrenament la Curtici, urmând să înainteze conducerii clubului și o listă cu posibile achiziții. Deocamdată, doar Dan Țapoș, res­ponsabil cu pregătirea porta­rilor, are un nume nou în curte. Este vorba despre Paul Șoltesz, care s-a despărțit de Național Sebiș în această vară. Totodată, Frontiera le-a prelungit împrumuturile portarului Iacob și mij­locașului Gavriș.
Sâmbătă dimineață, curti­cenii dispută și primul meci amical al sezonului, împotriva divizionarei a cincea AS Doro­banți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.