Cu prilejul Zilelor Orașului Arad, municipalitatea va acorda distincții unor personalități care au obținut succese remarcabile și care și-au identificat idealurile lor cu cele ale orașului.
Consiliul Local al municipiului Arad a hotărât acordarea titlului „Pro Urbe” lui Andrei Kozma, ca urmare a profesionalismului de care a dat
dovadă de-a lungul carierei sale me-dicale. Cu distincția „Titlu de Excelență”, pentru meritele profesionale remarcabile, precum și pentru interesul consecvent de promovare a municipiului Arad, se onorează următoarele persoane: Hajnalka Siska-Szabó, din domeniul artelor vizuale, Francisc Tisza, un promotor al sportului de performanță din Arad și Monica Fufezan, pentru performanțele manageriale de excepție și pentru con­- tribuția remarcabilă la promovarea Aradului în țară și străinătate.
De asemenea, vor fi omagiate în cadru festiv toate cuplurile din municipiul Arad, care împlinesc în decursul anului curent 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Aceștia vor primi distincția „Diploma de aur” ca semn de prețuire și respect pentru aceste familii.
Zilele Aradului vor fi celebrate anul acesta în perioada 17 – 26 august.
(I.P.)

Recomandările redacției