Direcția de Evidență a Persoanelor va avea un nou sediu

1
523

Suma de 225.000 lei a fost alocată de către consilierii locali, Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Arad, pentru dotarea noului sediu al instituției. Suma provine din excedentul bugetar al Consiliului Județean Arad.

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad se va muta într-un sediu nou, adecvat activității desfășurate de instituție, proiect finanțat de către Consiliul Județean Arad.

Lucrările pentru reabilitarea și modernizarea imobilului au vizat consolidarea structurii de rezistență, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, a instalaţiilor electrice și sanitare. Valoarea lucrărilor este de 2.331.660,32 lei.

Amenajarea unui sediu nou pentru Direcția de Evidență a Persoanei implică, desigur, și dotarea acestuia cu mobilier și aparatură. Este o investiție nouă, importantă pentru toți cetățenii județului Arad. Am alocat aceste sume din excedentul bugetar al anilor precedenți”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Cei 225.000 de lei destinați Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Arad sunt necesari pentru achiziționarea mobilierului de birou, jaluzele verticale, sistem de alarmă antiefracție cu cartele acces, centrală telefonică și achiziția a 15 calculatoare PC.

1 COMENTARIU

  1. foarte foarte frumos, si se vede ca sunt sume modice pentru amenajarea unui serviciu atit de important si suprasolicitat . Bravooo !!! Tot inainte pina la victoria finala !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.