Direcţia de Sănătate Publică ne îndeamnă să ne deplasăm cu bicicleta, pe jos, ori cu tramvaiul

0
677

Direcţia de Sănătate Publică Arad celebrează în perioada 16- 22 septembrie 2019  Săptămâna Europeană a Mobilităţii și organizează campania cu Sloganul:  „Mergi cu noi!”.

Tema campaniei din anul acesta a Săptămânii Europene a Mobilităţii este: Mersul pe jos și cu bicicleta în condiții de siguranță rutieră. În cadrul campaniei, ziua de 22 septembrie este declarată Ziua fără mașini!

„Campania din acest an încurajează oamenii să aleagă moduri active de deplasare : să combine mersul pe jos  cu bicicleta și cu transportul public. Ediția din acest an a campaniei este o oportunitate de a face parte dintr-o mișcare europeană adresată autorităților locale și locuitorilor din mediul urban pentru a-și corobora eficient acțiunile în vederea reducerii gradului de poluare urbană“, ne-a declarat Constantin Cătană, directorul DSP Arad.

Obiectivele campaniei sunt conștientizarea populației în  formării unor  atitudini pozitive față de stilul de viață sănătos prin adoptarea mobilității alternative (mersul pe jos și cu bicicleta).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.