directiePromovarea adoţiei se face cu uşile deschise. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului îşi deschide porţile săptămâna aceasta, pentru a informa arădenii care doresc să înfieze copii.

„Adopţia este un eveniment care va schimba pentru totdeauna viaţa copilului adoptat şi a parintilor adoptivi! Copiii adoptabili au nevoie de parinţi care pot şi înteleg importanţa de a pune pe primul plan nevoile copiilor. Adopţia necesită un angajament de durata unei vieţi!

De aceea este deosebit de important ca persoanele sau familiile care doresc sa devină parinţi adoptatori, să fie pregătiţi să facă faţă noilor provocări pe care le resupune o adopţie, să poată dărui unui copil toată dragostea şi atenţia pe care o merită si de care are nevoie“, se arată într-un comunicat trimis de DGASPC.

DGASPC Arad invită familiile care doresc să adopte un copil sau să primească informaţii despre procedura adopţiei să se adreseze cu incredere institutiei noastre –DGASPC Arad- Serviciul de Adoptii – telefon 0257-253721,0257/210055,luni-joi intre orele 8-16.30, vineri între orele 8-14.00 şi la sediul DGASPC Arad strada 1 Decembrie 1918 nr.14.

Recomandările redacției