După ce, pe perioada stării de urgență, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului a avut activitatea limitată cu publicul, pentru reducerea riscului de extindere a covid, conducerea instituției tocmai a anunțat că activitatea va fi reluată. DGASPC este o instituție cu activitate complexă, cu sute de beneficiari, centre și case de tip familial. Activitatea va fi reluată însă, nu oricum, ci cu respectarea unor măsuri stricte, dar mai ales printr-un fel de triaj. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a montat cort în curtea instituției.

Începând de luni se redeschide accesul publicului în instituția noastră, pe poarta principală. Având în vedere contextul epidemiologic actual și pentru a diminua riscul de răspândire Covid-19, cetățenii care se adresează instituției vor fi primiți într-un cort special amplasat în curtea DGASPC Arad pentru a primi informațiile necesare sau a depune diverse documente. De asemenea, până la reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus accesul angajaților se va efectua pe o altă cale de acces.

Mulțumim pompierilor militari ISU Arad care au ridicat în această dimineață cortul în curtea instituției, a susținut Erika Stark, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Recomandările redacției