Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început cercetarea penală a directoarei Grădiniţei PP 14 (TEBA), una dintre cele mai bune şi mai solicitate grădiniţe din municipiu. Directoarea R.Ț. este cercetată penal în stare de libertate pentru infracţiunea de luare de mită, în formă continuată.
„S-a declanşat urmărirea penală a directoarei grădiniţei PP 14 pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă conti­nuată. Cercetările se află în desfăşurare”, a declarat Dan Ursu, prim- procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi purtător de cuvânt al instituţiei.
Inspectoratul Şcolar Judeţean a confirmat faptul că împotriva amintitei directoare s-a declanşat urmărirea penală. „Directoarea grădiniţei PP 14 este cercetată penal. Ca urmare, conform regulamentelor, a fost suspendată din funcţie pe data de 16 august. La finalizarea cercetărilor, ISJ va lua măsurile de rigoare, conform rezultatelor cercetării penale şi prevederilor legale pentru astfel de situaţii”, a declarat Mariana Toca­ciu, purtătoare de cuvânt a ISJ Arad.

Recomandările redacției