Directori noi din luna ianuarie

0
544

Au fost  emise deciziile de încetare a detașării în interesul învățământului pentru toate cadrele didactice care ocupă funcții de conducere în şcolile arădene. Acestea vor intra în vigoare începând cu data de 9 ianuarie 2017.
„Inspectoratul Școlar Județean Arad a analizat în Consiliul de Administrație din 19.12.2016 și  20.12.2016, propunerile unităților de învățământ privind funcțiile vacante de director și director adjunct care nu au fost ocupate prin concurs.  Consiliul de Administrație a realizat această analiză în vederea emiterii avizului pentru numirea prin detașare  în interesul învățământului pe funcțiile rămase vacante în urma finalizării concursului. Potrivit metodologiei de concurs, în aceste funcții nu pot fi numite persoanele care până la organizarea concursului au ocupat poziții de director sau de director adjunct în unitatea de învățământ respectivă și nu au participat la concurs, respectiv cele care s-au prezentat la concurs dar nu au fost admise“, ne-a declarat prof. Laura Nădăban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.
De asemenea, tot în data de  21 decembrie 2016, au fost emise deciziile de numire pentru funcțiile de director/ director adjunct începând cu data de 9 ianuarie 2017.
În urma ședinței  Consiliului de Administrație al ISJ Arad au fost emise avize de  detașare  în interesul învățământului pentru  68 de cadre didactice pentru funcția de director, rămânând neocupată  această funcție în următoarele  opt unități de învățământ: Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu Arad, Liceul Național de Informatică Arad, Școala Gimnazială „Dr. Ioan Danicico” Semlac, Școala Gimnazială „Ștefan Bozian” Șeitin, Școala Gimnazială Pădureni, Școala Gimnazială Zimandul Nou, Școala Gimnazială Vărădia de Mureș, Școala Primară Ignești.
(A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.