Directorul comercial al TAROM, Silvia Columb, va prelua interimatul la plecarea directorului general al companiei aeriene, Christian Heinzmann, până când va fi selectat noul director general, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse din companie.

 

 

 

„Doamna Silvia Columb a fost numită interimar la plecarea lui Heinzmann pentru a prelua activitatea, până se selectează noul CEO”, au explicat sursele.

Potrivit acestora, Consiliul de Administraţie a făcut o evaluare a activităţii managerului Christian Heinzmann, evaluare care a fost negativă, iar în şedinţa din 29 octombrie nu s-a discutat despre prelungirea mandatului acestuia.

Mandatul lui Christian Heinzmann expiră pe 19 noiembrie, după cum a anunţat ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, după ce acesta a fost redus de la patru ani la un an.

Compania aeriană TAROM a publicat un anunţ prin care vrea să selecteze patru manageri – director general, director financiar, director de operaţiuni şi director comercial, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 30 noiembrie.

Potrivit surselor, nu există un termen limită pentru selectarea noului director general al TAROM. AGERPRES (AS – autor: Oana Tilică, editor: Nicoleta Gherasi)

 

Recomandările redacției