Discuție asupra restricțiilor suplimentare din Semlac

0
263

Vineri, s-a hotărât ca restricțiile de weekend să fie aplicate în Semlac, odată cu depășirea incidenței de 4/1000 de locuitori.

Cu toate acestea, primarul orașului Semlac, Letiția Stoian, a anunțat, în această dimineață, că restricțiile se ridică.

„Dragi semlecani, având în vedere știrile și  anunțurile apărute în ultimele ore privind creșterea incidenței la Semlac, vă rugăm să nu vă panicați pentru că nu vom intra în scenariul de peste 4/1000 de locuitori. CLSU Semlac s-a întrunit în ședință astăzi la ora 09:00 și s-a constatat faptul că, în realitate, incidența este mult mai mică.  Drept urmare, nu se va restricționa activitatea pe raza localității în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Rămânem totuși în scenariul roșu până la noi ordine, dar cu restricțiile deja stabilite anterior. Puteți circula liniștiți!“, a scris Letiția Stoian pe pagina de Facebook.

Incidența în Semlac fluctuează, ceea ce face  prefectul să spună  că semlecanii mai rămân sub restricții în acest weekend, chiar dacă incidența scade sub 3,5/1000 de locuitori.

UPDATE: A fost adoptata hotărârea cjsu 107 pentru Semlac, unde incidenta a scăzut sub 3,5 și nu se mai aplica de mâine restricțiile impuse după depășirea pragului 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.