giostanaClubul emblemă a oraşului traversează momente foarte grele, drept pentru care echipa şi-a amânat încă odată reunirea în vederea pregătirii pentru retur. Fiindcă Giovanni Catanzariti nu are încă variante palpabile, un reprezentant al autorităţilor locale şi Dorel Cura, unul dintre iniţiatorii mişcării care a salvat UTA după praful lăsat în urmă de Ionuţ Chirilă, au provocat o întâlnire cu „oficialii” grupării arădene.
Discuţia a avut loc sâmbătă seara, într-un cadru amical şi nu s-a finalizat cu o concluzie certă. Din nou, au fost puse pe tapet problemele stringente ale clubului, respectiv datoriile către stat, foşti şi actuali jucători şi restul angajaţilor (aproximativ 450 de mii de euro) şi, implicit, calea de urmat. Deocamdată, varianta insolvenţei a fost scoasă din calcul, vorbindu-se mai degrabă despre o rezolvare cu paşi mărunţi a situaţiei. Aşa cum a declarat şi antrenorul Adrian Falub, UTA se află în postura de a vinde jucători pe sume accep­tabile la nivelul ligii secunde. Cedându-i pe Laso, Feussi sau Gligor, „Bătrâna Doamnă” şi-ar asigura un buget de supravieţuire cu o echipă formată în special din tineri sosiţi de la echipa secundă, dar, probabil, şi de la Atletico.
În fine, apropiaţii lui Dieter Kaas susţin că omul de afaceri austriac ar trebui să revină în oraşul nostru în acest weekend, când, probabil, va da un răspuns oficial în ceea ce priveşte cumpărarea pachetului majoritar al „Bătrânei Doamne”. Şi, totuşi, bătaia peştelui ar putea fi în altă parte şi asta pentru că Giovanni Catanzariti ţine legătura şi cu alte persoane interesate de preluarea echipei.

  • De atâtea ori am citit – fie articole, fie comentarii- că pentru salvarea echipei de fotbal-fanion al Aradului trebuiesc făcute eforturi. Toată lumea se milugeşte . Se cere sprijin când de la primărie, când de la arădeni, când de la nişte străini ( italian, german, …patagonieni ) ….vorbe…vorbe…vorbe
    Eu am o propunere : Să se deschidă un cont la o bancă şi cine ÎNTR-ADEVĂR ( nu numai prin vorbe !) doreşte să ajute UTA , să doneze OFICIAL ptr. binele echipei.

  • ion spune:

    Faceti ceva Domnilor din Arad-pentru UTA pentru ca UTA a insemnat ceva pentru fotbalul romanesc.Cand a eliminat Feyenoord Rotterdam si celelalte echipe din Europa-Tottenham, Austria Salzburg, Zaglebie si Vitoria Setubal-CFR Cluj isi dadea cu stangu-n dreptu. la fel Rapid si Steaua si celelalte echipe din fotbalul romanesc.
    Spuneti ca vine un neamt, aveti un italian si alte chestii vai de capul lor.Hotarati-va odata si puneti-va la treaba si aduceti UTA in prima divizie si construti stadionul nou, pentru ca ARAD-ul o merita pe UTA in divizia A.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției