Dispariția lui Sebastian, sub semnul întrebării: ar fi fost văzut în mai multe locuri din zona de vest a țării

0
99262

Sebastian, copilul de 7 ani dispărut de cinci zile din satul Vânători este de negăsit.

Cu toate că în zonă au fost angrenate toate instituțiile specializate plus o firmă particulară de căutare, copilul parcă a intrat în pământ. Reamintim faptul că băiatul a plecat sâmbătă de acasă către o stână de la marginea satului.

Părinții lui Sebastian sunt devastați de durere, nu mai au speranță că fiul lor ar putea fi găsit. Ei sunt convinși că băiatul lor nu a murit, ci că a fost răpit de cineva.

Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nici o urmă de la el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”, a spus Adela Orădan, mama copilului.

Una dintre ipoteze ar fi că l-ar fi luat cineva cu o mașină. Sătenii spun că Sebi știa foarte bine zona și este prea puțin probabil să se fi rătăcit.

Ciobanul a spus că la ora patru a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo iar după un timp pur și simplu a dispărut. Omul a crezut că s-a întors acasă. ”Bănuiesc că băiatul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a declarat tatăl lui Sebastian.

Din cauza condițiilor meteo, operațiunile au fost restrânse miercuri. Autoritățile au cerut ajutorul celor ce au drone pentru a a putea scana o suprafață mai mare. Sunt oameni care susțin că l-au văzut pe copil în diferite locuri din partea de vest a țării. O femeie ce spune

că l-ar fi văzut pe Sebi într-un Peco din Lugoj. Un alt bărbat susține că a văzut copilul pe autostrada A6, în sensul de mers Timișoara-Lugoj. Părinții sunt convinși că cineva l-a răpit pe Sebi.

Joi, căutările au fost reluate cu trupe speciale. La căutare va participa și un psiholog, deoarece urmează să fie audiați și copiii care îl însoțeau pe băiatul din Vânători în ziua dispariției.

Sebastian mai are trei frați și este cel mai mare dintre ei.

În speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva, reamintim că minorul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică

Cine îl vede este rugat să sune la 112!!!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.