disparuti
O tânără de 16 ani a dispărut de la domiciliu, la data de 13 noiembrie a.c., aceasta fiind căutată în acest moment atât de familie, cât şi de Poliţie.
Casandra Lingurar, din Arad, are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m., 65 de kg., faţă ovală, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, iar la data dispariţiei aceasta purta fustă neagră până la genunchi, cizme de culoare maro, colanţi albaştri şi bluză de culoare albă.
La aceeaşi dată, o altă persoană de sex feminin, a fost dată dispărută, după ce a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.
Cosmina Prodea, de 44 de ani, are următoarele semnalmente: înălţime 1,58 m, greutate 52 kg, constituţie slabă, păr castaniu, uşor ondulat, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui cu defect de vedere. La data dispariţiei, aceasta purta : geacă roşie din fâş îmblănită, cu glugă, bocanci negri, pantaloni.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea celor două sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Recomandările redacției