Disperarea Gogului Maxilar a ajuns la cote alarmante

0
253

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, zis Gogu pe vremea când hoinărea pe uliţele Bradului, nu mai are somn noaptea de grija ziarului nostru, Glasul Aradului, pe care nu ştie cum să-l pună cu botul pe labe. De-a lungul timpului a încercat toate variantele, de la dat cu pumnul în masă la şedinţele de partid pentru ca primarii să nu mai facă contracte cu noi, până la a chema tot felul de reprezentanţi de firme, tot pentru a nu mai face contracte cu noi, sau a ne ameninţa familiile, prin încercarea de a ne concedia neamurile. Niciuna dintre variante n-a dat roadele sperate de Gogu Maxilar, care pare tot mai stresat că nu ne poate dovedi, deşi acu’ vreo şapte-opt luni anunţa că timp de şase luni se va ocupa doar de noi şi ne va termina. Iaca trecură lunile, Gogule, şi n-ai reuşit să termini pe nimeni, nici financiar, nici altfel.
Eşecul nu-l sperie însă pe Gogu Maxilar, care probabil şi-a mai luat alte şase luni în care să se ocupe numai de noi, dar n-a mai zis la nimeni, ca să nu se facă de râs. Falcă nu-şi permite să mai ţină mult timp gălăgia în Arad, fiind deja blocate o serie de afaceri babane, cum e licitaţia pentru tramvaie, care stagnează de trei luni de zile, pentru că Primăria nu mai ştie cum să încheie problema: dacă îi dă peste nas tovarăşului Blidar şi ia tramvaie poloneze, o să aibă de a face cu furia mogulului din Grădişte; dacă ia tramvaiele celor de la Astra Vagoane, înseamnă că Glasul Aradului a avut dreptate, ceea ce e de neconceput pentru democratul Gogu Maxilar, care are doar el, întotdeauna, dreptate. Şi nu doar afacerea cu tramvaie e blocată. Nici colegul de duplex nu mai lucră cum lucra, nu mai încasează cum încasa, nici fraţii cu afaceri chinezeşti nu pot aduce chinezăriile pentru arteziene, fiindcă a ieşit scandal, mai e cu cântec şi li­citaţia la iluminat, despre care nu s-a spus nimic (ceea ce nu înseamnă că nu ştim), dar care va puşca şi ea cât de curând, ca să nu mai vorbim de proiectele cu Cetatea Culturală, care nu pot începe, fiindcă am dezvălui noi prin ce firme vor fi sifonate sume imense din bugetul oraşului şi atunci să vezi ce de marfă pentru DNA.
Ca toate aceste lucruri să înceteze, ar trebui ca noi să tăcem, iar Gogu Maxilar depune toate eforturile în acest sens, din păcate pentru el fără succesuri. Nu mai departe de zilele trecute, şopârlica noastră, care şi-a făcut culcuş în mapa unui consilier judeţean PD-L, a asis­tat la o nouă dezlănţuire a Gogului, într-o şedinţă de partid, în care şi-a înfierat din nou colegii că susţin ziarul Glasul Aradului, care scrie împotriva partidului. Fals, Gogule, fals. Nu numai că nu ne susţine niciun pedelist ziarul, cum greşit afirmi, ca să-ţi discreditezi adversarii din partid, dar nici ziarul nu are nimic cu PD-L Arad. Că mătăluţă te crezi PD-L Arad, asta e problema matale. Asta nu înseamnă că noi avem ceva cu partidul. Dovadă că în paginile ziarului se regăsesc primari PD-L (tot mai mulţi, spre disperarea matale), parlamentari PD-L (toţi, spre disperarea matale), aleşi locali şi judeţeni (cei mai mulţi, spre disperarea matale), preşedintele, preşedintele interimar, vicepreşedinţii (aproape toţi, spre dispe­rarea matale). Iar membri PD-L care ne strâng mâna peste tot pe unde mergem pentru că avem curajul să arătăm arădenilor cine este Gogu Maxilar sunt tot mai mulţi, iar cu cât se agită mai mult primarul Aradului şi-i acuză, cu atât vor fi şi mai mult alături de noi.
Ceea ce face Gheorghe Falcă de luni de zile, încercând să închidă colaborările unor instituţii sau firme cu Glasul Aradului se poate chema trafic de influenţă şi poate fi (sau este deja) motiv de un nou dosar la DNA. Aşa că, dragă Gogule, vezi cum ameninţi la telefon colegi de partid şi şefi de firme, că s-ar putea să te trezeşti inculpat de propriile ieşiri necontrolate. Nu de alta, dar nu e legal ca un primar de oraş din Uniunea Europeană, fie el şi marele Ghiţă Falcă de la Brad, să dea cu pumnul în masă ca x sau y să nu mai colaboreze cu o firmă, fie ea ziar, autoservice sau cantină studenţească. Aşa ceva doar în România bananieră 2020 a lui Gheorghe Falcă se poate întâmpla. O Românie în care arădenii nu vor să trăiască. Nici cei de la PD-L, care suntem convinşi că ne vor ţine pumnii în continuare, nici firmele private, care în anul de graţie 2013 îşi permit să nu se împiedice de un primar de oraş atunci când decid să încheie un contract cu un ziar. Aşa că, Gogule dragă, ia nişte pastile ruseşti cu bioenergie şi treci la luptă, că e tot mai grea şi înfrângerea e tot mai aproape. Multe succesuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.