Disperat de cum evoluează lucrările pe Arad- Pâncota, Cionca dă ultimatum firmei Sylcontrans

2
5377

Despre drumul Arad-Pâncota au fost scrise o mulțime de articole. În mediul on line ,,curg” zilnic, zeci de comentarii despre dezastrul în care se circulă în zonă. Nemulțumirile vin din toate părțile, începând de la șoferi și până la președintele Consilului Județean Arad.  Amintim faptul că, încă de la deschiderea lucrărilor, au existat mai multe reclamații referitoare la calitatea drumului , fapt care l-a determinat pe președintele Iustin Cionca, să dispună refacerea unor tronsoane chiar în faza fundației, respectiv al primului strat de asfalt turnat.

 La începutul lunii, Sylcontrans, firma care se ocupă de acest drum, a fost chemată pentru a da explicații cu privire la mersul prost al lucrărilor.

Constructorul drumului județean Arad-Șiria- Pâncota a trebuit, atunci, să dea explicații cu privire la calitatea slabă a lucrărilor efectuate.

Se pare, însă, că firma Sylcontrans nu-și îndeplinește sarcinile cum ar trebui, ceea ce îl nemulțumește, în continuare, pe președintele C J Arad.

,,În continuare sunt foarte nemulțumit de felul cum se mișcă, sau mai bine zis, nu  se mișcă lucrurile pe șantierul drumului județean Arad-Horia-Şiria-Pâncota. Astăzi am trimis un control pe șantier, care a constatat că nu există activitate a constructorului pe lucrare, cu excepția zonei de la intrarea în Pâncota, unde se demolează straturile rutiere (balast si piatră sparte) nou realizate la începutul acestui an. De aceea, am convocat constructorul, proiectantul și dirigintele de șantier, luni, la ora 10, la Consiliul Judeţean”, spune nemultumit Iustin Cionca.

2 COMENTARII

  1. Mă dar ce știți voi cum e cu Arad- Siria- Pancota. Dar de Nadab – Seleuș nu știați când se tot rupea nonstop. Problema la Arad-Siria este proiectarea drumului nu execuția. Execuția s a făcut conform proiectului, ad literam, asa că întrebați l voi pe Cionca cum sta cu proiectarea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.