Divizionarele arădene îşi continuă seria amicalelor

0
236

Mijlocul săptămânii a consemnat o serie de partide amicale, cu divizionare arădene de Liga a III-a şi a IV-a în prim-plan. Liderul din „C4”, Şoimii Lipova, s-a deplasat la Sânmartin, pentru un amical tare cu divizionara secundă Luceafărul Oradea, echipă ce remizase sâmbătă la Arad, cu UTA. Echipa lui Flavius Sabău a condus 70 de minute, după un autogol, pe finalul primei reprize. Pe fondul înlocuirilor şi a unor erori de ordin tactic, gazdele au întors rezultatul pe final, marcând de patru ori. Lipova a început cu: Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon – Istrate, M.Popa, Lazea, D.Rusu – Trabalka, Sulea. Au mai jucat: Jianu – Burlă, Bercu, Gherasim, Stoin, Marton, Nagy, Dardai şi Obrad.
„Şoimii”, întorşi pe final de Luceafărul
Într-un alt amical, Lunca Teuz Cermei – vicelider în „C4” – a dispus la scor de tenis, 6-1, de Frontiera Curtici, echipă de Liga 4. Capătă a bifat o „dublă”, iar Matiş, Bulza, Vezan şi Vlad şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. Curticiul a replicat prin reuşita lui Al.Gligor. Formaţia care completează podiumul exclusiv arădean din „C4”, Crişul Chişineu Criş, a câştigat şi ea, 1-0, testul cu liderul din Liga 4 Arad, Progresul Pecica. Unicul gol al confruntării a fost reuşit de Marius Matei, care recidivează după ce a marcat şi împotriva UTA-ei.
Sebişul, victorie cu „VI-FE”
O altă divizionară de Liga a III-a din Arad, Naţional Sebiş, s-a impus cu 2-0 în amicalul cu Victoria Felnac, echipă care s-a deplasat pe malul Crişului fără câţiva jucători importanţi. Nici Cristi Todea nu a folosit cea mai bună garnitură, cei care au dus greul ultimelor zile având doar antrenament. Totuşi, diferenţa de eşalon şi-a spus cuvântul şi sebişenii s-au impus cu 2-0, prin reuşitele semnate de japonezul Takenori şi Enciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.