Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat joi, 8 august, componența celor 5 serii din Liga a III-a, sezonul 2019-2020. În seria a IV-a, în care evoluează Șoimii Lipova, Gloria Lunca Teuz Cermei, Crișul Chișineu-Criș, Național Sebiș și Ptrogresul Pecica au fost incluse și echipe din Oltenia, cea mai cunoscută fiind Craiova lui Adrian Mititelu, care nu mai concepe să rateze promovarea în Liga a II-a. Totodată, arădenele vor călători sute de kilometri până în județul Vâlcea, fără însă a se mai opri pe drum la Sibiu sau Alba ( exceptând Cugirul) cum s-a întâmplat în campioantul trecut. Iată componența seriei a 4-a, ce a suscitat deja reacții negative din partea conducătorilor echipelor arădene:
U Craiova 1948 SA (MH, Drobeta Tr. Severin)
CS Gilortul Târgu Cărbunești ( GJ)
ACS Flacăra Horezu (VL)
CS Viitorul Dăești (VL)
LPS Cetate Deva (HD)
CS Hunedoara (HD)
AFC Metalurgistul Cugir 1939 (AB)
CSC Ghiroda și Giarmata Vii (TM)
ACS Poli Timișoara (TM)
ACS Dumbrăvița (TM)
AS Fortuna Becicherecu Mic (TM)
CS Șoimii Lipova (AR)
CS Gloria Lunca-Teuz Cermei (AR)
CS Național Sebiș (AR)
CS Crișul Chișineu Criș (AR)
ACS Progresul Pecica (AR)
Luni, 12 august, începând cu ora 15.00, la sediul FRF, sala „Nicolae Dobrin”, va avea loc tragerea la sorți a programului competițional.
Prima etapă din noul sezon este programată pe 24 august 2019. Ultima din tur și din acest an va avea loc pe 30 noiembrie 2019, urmând ca Liga 3 să se reia pe 7 martie 2020.

Recomandările redacției