Divorțul, mai scump la Arad

0
580

Primăria Arad ne anunță că anul 2020 vine cu veşti bune pentru contribuabilii care îşi achită integral dările locale până la finele lunii martie. Aceştia vor beneficia de o bonificaţie majorată de la 5% la 10 %.

În ceea ce privește cuantumul impozitelor și taxele ce urmează să fie plătite de arădeni anul viitor, acestea nu sunt majorate. Cu toate acestea este posibil ca unii cetăţeni să resimtă o uşoa creştere în cazul anumitor dări locale, generate de faptul că rata anuală a inflaţiei a urcat la 4,6%. Majorarea se va aplica de exemplu la impozitul pe clădiri rezidenţiale, la mijloace de transport cu o capacitate cilindrică mai mare de 2000 de centimetri cubi precum şi la unele taxe cum ar fi cea de eliberare a certfificatului de urbanism, cea pentru eliberarea autorizaţiilor privind lucrările de racorduri şi branşamente la reţele publice de apă, canalizare, gaze, termice, energie electrică, telefonie şi televiziune prin cablu, taxa de eliberare a copiilor heliografice de pe planuri şi taxa de divorţ pe cale administrativă.

Şi tot în cadrul şedinţei de azi, aleşii locali au fost de acord în unanimitate cu acordarea ajutorului cu titlu de subvenții pentru acoperirea diferenței de preț și tarif la energia termică livrată populației aferent lunii august 2019 în sumă totală de 357.248,70 lei către SC CET Hidrocarburi SA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.