DJST Arad îşi propune proiecte notabile pentru 2019

0
436

Noul an începe sub auspicii bune la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad, unde directorul Cristian Gavra are planuri ambiţioase şi în acelaşi timp importante. În primul rând, se doreşte, cu sprijinul CNI, avansarea etapizată a proiectelor de moder­nizare a principalelor baze sportive, Sala Polivalentă şi bazinul acoperit de înot “Delfinul”, dar în paralel se încearcă şi atragerea de fonduri pentru proiectele naţionale de sport şi tineret şi continuarea programului „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”. De asemenea, bazinul „Delfinul” s-a redeschis în ianuarie, cu aceleaşi preţuri avantajoase la bilete şi mai ales la abonamente.
Bazinul şi Polivalenta, la modernizat
„Aşteptăm bugetul pentru 2019, pentru a ne face cu adevărat planuri şi proiecte pe tineret şi sport. De asemenea, o să facem în continuare demersuri la Compania Naţională de Investiţii pentru a continua proiectele de modernizare a bazinului şi sălii, cu o primă etapă a studiului de fezabilitate. Intenţionăm ca în vara acestui an, în limita posibilităţilor financiare, să înlocuim suprafaţa de joc de la Polivalentă. Vrem să atragem cât mai multe proiecte pe tineret şi sport, să venim în special în sprijinul arădenilor dornici de a promova mişcarea”, ne-a declarat directorul DJST Arad, Cristian Gavra.
Programe şi proiecte pe tineret şi sport
Un foarte bun partener în organizarea de evenimente şi competiţii, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad e în prim-plan şi în acest început de an: „Săptămâna viitoare, Polivalenta va fi gazda semifinalei naţio­nale de Eurovision, iar în februarie vom continua programul «Campionii României în şcoală, liceu şi universitate», cu intenţia de a capta interesul pentru sport şi mişcare a unui număr cât mai mare de elevi. Ne dorim şi continuarea unui alt program de succes al Ministerului, «România în mişcare»”, conchide Cristi Gavra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.