DNA deschide al patrulea dosar ANRP. Este vizat omul de afaceri Mihai Rotaru

1
253

DNA deschide cel de-al patrulea dosar în care sunt vizate despăgubiri ilegale acordate de Agenţia Naţională pentru Restituitea Proprietăţilor. De această dată este vorba de 100 de milioane de lei, bani pe care i-ar fi primit omul de afaceri Mihai Rotaru pentru un teren din Piteşti.

Mihai Rotaru este cunoscut pentru afacerile sale în domeniul energiei, dar şi în imobiliare.

Potrivit Digi24, deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, sunt audiaţi la DNA în acest nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP.

Deputatul Cătălin Teodorescu a fost membru în comisia centrală pentru stabilirea despăgubirilor care funcţiona atunci pe lângă ANRP. El a fost unul dintre cei care a aprobat despăgubirea de peste 100 de milioane de euro către Mihai Rotaru, după ce acesta cumpărase drepturi litigioase de la o persoană care se judecase timp de opt ani cu Primăria Piteşti fără a putea obţine despăgubirile care i s-ar fi cuvenit în contul terenului care nu putea fi restituit în natură.

Procurorii au suspiciuni privind modalitatea în care solicitarea de acordare a despăgubirilor a fost acordată lui Mihai Rotaru în termen de şase luni de la preluarea drepturilor.

1 COMENTARIU

  1. Tot ce faceti este zarva mare,dupa o perioada nu se mai aude nimic despre HOTII care au distrus tara.
    Scoatei o lege.TOTI CARE FURA TARA SA FIE JUDECATI PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.SI CONDAMNATI PE VIATA,FARA SA MAI POATA FACE DEMERSURI DE ELIBERARE,SANT CRIMINALI,ACESTI OAMENI TREBUIE LICHIDATI DIN SOCIETATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.