Doar cei vaccinați sau trecuți prin Covid pot participa la spectacolele Filarmonicii Arad

0
326

Odată cu deschiderea Stagiunii 2021-2022 la Filarmonica Arad, deschidere care va avea loc, așa cum am mai scris, în 7 și 8 octombrie, se schimbă și regulile de participare la spectacole.

„Datorită incidenței cumulative la 14 zile a cazurilor de Covid-19, care a trecut de 6 cazuri la mie în municipiul Arad,  în conformitate cu hotărârea numărul 76 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, aprobată de Guvernul României, accesul  în sala de concerte este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV”, au transmis cei de la Filarmonica Arad.

Reamintim arădenilor că deschiderea stagiunii se va face cu Rigoletto, unul dintre cele mai mari succese ale carierei lui Giuseppe Verdi, spectacolul care a marcat în 1851 începutul ascensiunii compozitorului pe scenele de operă ale Italiei. Arădenii sunt așteptați la 50% din capacitatea sălii de spectacole, joi sau vineri, de la ora 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.