Dacă pe terenul din Sînicolau Mic primele echipe ale celor de la UTA și Szeged 2011 au „înghețat” tabela, pe Șega, ambele teamuri de tineret – rezerve ale celor divizionare secunde au punctat. Maghiarii au deschis scorul în prima repriză, din penalty dictat ca urmare a unui henț în careu, iar „alb-roșii” au întors situația după pauză. Au făcut-o prin Cristian Costin, care a izbutit „dubla” din acțiuni personale.
UTA II a primit și câțiva jucători din lotul primei „garnituri”, dar fără ca aceștia să ridice media de vârstă a echipei. „Am întâlnit o formație mai matură, cu fotbaliști cu un fizic  mai bun decât al nostru, dar și ceva mai în vârstă. Posesia balonului a fost ceva mai bună de partea lor, dar majoritatea acțiunilor s-au oprit la 20-30 de metri de poarta noastră. Noi am fost ceva mai concreți în atac, păcat, însă, că pe lângă golurile lui Costin, am mai ratat alte 4-5 ocazii importante”, a precizat Dan Stupar, antrenorul echipei secunde a „Bătrânei Doamne”.
Mara – Moza, Petrache, Iuga, Aldan – Covaci, Pop – Kim, Copaci, Sava – Costin a fost „unsprezecele” cu care Stupar și Ungur au început partida cu Szeged II, pe parcursul meciului mai intrând pe teren: Revesz, Mureșan – Ciobotariu, Brăniștean, Codre, Pîslaru, T. Bodri, L. Bodri, A. Bodri și Cociuba.
Maghiarii vor avea șansa revanșei miercuri, la Szeged, acolo unde se va repeta și „duelul” primelor echipe.

Recomandările redacției