Polițiștii arădeni au tras mai multe focuri de armă, vineri, ca să prindă un bărbat ce a forțat intrarea în țară, la Nădlac 2. Ulterior, bărbatul a scăpat de un filtru pe A1, iar atunci oamenii au legii au folosit pistoalele din dotare. În fuga sa de polițiști, el a alimentat la o benzinărie fără să plătească. În cele din urmă a fost prins la intrarea în Lugoj, după aproximativ 145 de kilometri”, conform celor de la Digi24. 

Într-un comunicat de presă, aceștia au fost anunțați cum că: „Urmare a activităților de urmărire a autoturismului Skoda care nu a oprit la intrarea în țară prin PTF Nădlac 2: conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Ștefan Valentin, 42 ani, din municipiul Craiova.

Din primele verificări s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de cel în cauză de la un autoturism din municipiul Timișoara. 

Înainte avea pe auto montate plăcuțe de Franța. Stefan Valentin figurează cu permisul de conducere suspendat. Se fac cercetări în continuare”.

Recomandările redacției