Doar săptămâna viitoare mai pot fi depuse cereri de subvenţii pentru bunăstarea porcinelor

0
374

Numai până la sfârşitul săptămânii viitoare mai pot fi depuse la APIA, cereri pentru subvenţii destinate bunăstării animalelor, pentru porcine. Este vorba de Măsura 215, în cadrul căreia se acordă sprijin financiar fermierilor care îşi asumă voluntar angajamente pentru bunăstarea animalelor pentru o perioadă de minim cinci ani, de la data de 15 februarie 2013.
Pot depune cereri exploataţiile comerciale din sectorul de creştere a porcinelor autorizate sanitar veterinar şi exploataţiile comerciale de tip A, specifice sectorului de creştere a porcinelor, care îşi asumă voluntar angajamente.
Pentru a putea beneficia de acest tip de subvenţii, solicitantul trebuie să fie înregistrat în Registrul Naţional al Exploataţiilor al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi să deţină un cod de exploataţie. De asemenea, acesta trebuie să deţină autorizaţie sanitară veterinară pentru întreaga exploataţie. Cererea de ajutor poate fi completată on-line de către beneficiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.